Μαζική κινητοποίηση όλων των φορέων στα διόδια του Ισθμού Κορίνθου.

DIODIA

Την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 15:00 , συγκεντρώθηκαν οι ακόλουθοι φορείς της πόλης Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ , ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΑΣ , ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΝΤ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΔΕΔΥ , ΠΕΡΣΕΑΣ , ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ , ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ , οι οποίοι προχώρησαν σε συμβολικό άνοιγμα των διοδίων ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο νέο νομοσχέδιο που αφορά την αύξηση των διοδίων και τέθηκε σε ισχύ από την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014.

Όλοι οι φορείς εξέφρασαν σθεναρά την εναντίωσή τους στην αύξηση των διοδίων σε μια περίοδο όπου οι μισθοί έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις, οι τιμές των αγαθών έχουν παραμείνει στα ύψη ,τα χαράτσια και οι συνεχόμενα επιβαλλόμενοι νέοι φόροι μεσουρανούν φέρνουν τον Ελληνικό λαό σε οριακό σημείο. Ειδικότερα δε όταν οι περισσότεροι αυτοκινητόδρομοι του Εθνικού Δικτύου της χώρας δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν ούτε καν ως επαρχιακοί.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρις ότου η κυβέρνηση να αντιληφθεί το ολίσθημα στο οποίο υπέπεσε και να προχωρήσει σε άμεση διορθωτική παρέμβαση επί του θέματος.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                                ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΪΛΑΝΗΣ

0