Η Πρώτη Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργάνωσε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου την πρώτη «Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Κορίνθου.

Το έργο της διοργάνωσης της πρώτης Λευκής Νύχτας ήταν αρκετά δύσκολο λόγω των δύσκολων καθημερινών συνθηκών που βιώνουν οι συνάδελφοί μας, της απογοήτευσης των πολιτων αλλά και του σύντομου χρονικού διαστήματος που είχαμε στη διάθεσή μας.

Θέλαμε ακόμα να δείξουμε πως ο εμπορικός κόσμος στέκεται αλληλέγγυος προς όλες τις κοινωνικές οργανώσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρό τους την αλληλεγγύη προς τον άνθρωπο και ειδικότερα τα παιδιά. Γι αυτό και δώσαμε πρωταγωνιστικό ρόλο, στις οργανώσεις που έχουν υπό την σκέπη τους, τούς μικρούς μας φίλους: το Ευθύμειο Κέντρο, το Χαμόγελο του Παιδιού,τη φλόγα και την οργάνωση «make a wish».

Η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως παραδέχτηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν. Το κέντρο της Κορίνθου γέμισε από χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους. Ήρθαν επισκέπτες στην πόλη από όμορους νομούς. Αρκετά εμπορικά καταστήματα δούλεψαν. Η πόλη διαφημίστηκε γιατί υπήρξαν αναφορές στην Λευκή Νύχτα της Κορίνθου από site πανελλήνιας εμβέλειας. Οι δύο οργανώσεις κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα, που θα τις βοηθήσουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Πάνω από όλα, όμως, φέραμε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη όλων μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της διοργάνωσης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος. Τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που συμμετείχαν στην γιορτή. Τα καλλιτεχνικά συγκροτήματα που μας ανέβασαν τη διάθεση. Τους συναδέλφους εμπόρους που με επαγγελματισμό και δυναμισμό συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ανοίγοντας τα καταστήματά τους.
Πάνω απ όλα, όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Κορίνθου και των άλλων δήμων που ήρθαν στην πόλη μας. Χωρίς αυτούς καμία επιτυχία δεν θα υπήρχε. Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές της Λευκής Νύχτας.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, χαρούμενη και τυχερή χρονιά, με υγεία και χαμόγελα σε όλους.

0