Νεα προγραμματα:

Προδημοσίευση Δέσμης Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»

Η δέσμη Δράσεων κρατικών ενισχύσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα»...

Βελτίωση της Ενεργειακής Απόδοσης Πολύ Μικρών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων Εμπορίου, Υπηρεσιών και Τουρισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΕΠΙΧΕΙΡΩ» Βελτίωση της Ενεργειακής Απόδοσης Πολύ...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεων με 6 επιστημονικούς...

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), υλοποιεί την...

ΕυαγγελίαΚελαθανασίου

Aγαπητοί φίλοι έμποροι, Η φετινή εκλογική διαδικασία για τον εμπορικό σύλλογο Κορίνθου υπήρξε καθοριστική, σε μια εποχή τόσο δύσκολη, καθώς ο εμπορικός κόσμος πλήττεται καθημερινά από την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά.

Εμείς σαν νέο Δ.Σ. και εγώ προσωπικά από τη θέση της Προέδρου, θα ήθελα να σας εγγυηθώ ότι θα συστρατευτούμε όλοι στην κοινή προσπάθεια για αντίσταση στον κρατικό ισοπεδωτισμό και την αδυσώπητη πολιτική της τρόικας, που έχει οδηγήσει σε μαρασμό την τοπική οικονομία και κατ΄ επέκταση έχει μειώσει την εμπορική κίνηση.

Αυτό που χρειάζεται είναι αφενός να πιστέψουμε όλοι εμείς ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα για τους εμπόρους της πόλης μας και αφετέρου να πείσουμε το καταναλωτικό κοινό να μας εμπιστευτεί. Σας ευχαριστώ για τη ψήφο εμπιστοσύνης που μου δώσατε αρχικά εσείς, στέλνοντας με στο Δ.Σ. και στη συνέχεια οι συνυποψήφιοι μου, εκλέγοντας με στη θέση της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και σας υπόσχομαι ότι προτεραιότητα μου θα είναι η ενότητα στον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου και η ενίσχυση της τοπικής εμπορικής κίνησης.

Τέλος, θα ήθελα να καλέσω και τους φίλους εμπόρους που δεν είναι μέλη του συλλόγου μας, να έρθουν κοντά στο νέο Δ.Σ., να μας γνωρίσουν, να ακούσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας και να μας πουν τις δικές τους ιδέες, ώστε να συμπορευτούμε στην προσπάθεια για το καλό και την ευημερία όλων των εμπόρων της πόλης μας.

Η Πρόεδρος του Ε.Σ.Κ. Ευαγγελία Κελαθανασίου