Συνάντηση του Δ.Σ του Ε.Σ.Κορίνθου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλη Νανόπουλο ,πραγματοποίησε η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε αρκετά θετικό κλίμα, συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Κορινθίας, όχι μόνο στον επιχειρηματικό τομέα αλλά και στον τομέα του τουρισμού.
Συγκεκριμένα , συζητήθηκαν όλες οι υποδομές που θα πρέπει να υλοποιηθούν στην πόλη της Κορίνθου, αλλά και όλες οι ενέργειες που θα γίνουν και από το Επιμελητήριο με σκοπό την ανάπτυξη της τουριστικής ταυτότητας της πόλης ,με αφορμή την προγραμματισμένη άφιξη των κρουαζιερόπλοιων που αναμένονται εντός του 2016.
Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ενημερώθηκε για την πρόταση του Ε.Σ.Κορίνθου για τη δημιουργία του πρώτου Διαδραστικού Μουσείου στην Κόρινθο και συμφώνησε ότι το έργο αυτό θα συνέβαλλε σημαντικά στο να γίνει ελκυστικότερη η πόλη.
Επιπρόσθετα, έγινε αναφορά στο βασικό στόχο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου , που είναι η δημιουργία ενός Ανοιχτού Εμπορικού Κέντρου στην αγορά της Κορίνθου καθώς και σε όλες τις προδιαγραφές που θα πρέπει να πληροί η πόλη ούτως ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στο αναπτυξιακό αυτό πρόγραμμα.
Τέλος , συζητήθηκε το θέμα των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που πρόκειται να υλοποιηθούν και πως αυτά μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Β.ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                                Α.ΚΑΪΛΑΝΗΣ

0